Lancering Unit4 Multivers 10.8.2

Op donderdag 23 juni komt versie 10.8.2 voor Unit4 Multivers beschikbaar. In deze release zijn diverse productverbeteringen toegevoegd die voort zijn gekomen uit wensen van bestaande klanten.

De 10.8.2 is vooral een versie bestemd voor u als bestaande gebruiker. Er is geluisterd naar de gebruikerservaringen en vanuit die gedachte heeft deze versie vorm gekregen. Er zijn veel changes opgelost, waaraan ruim 200 incidenten gekoppeld zijn. Naast de gemelde changes, zijn ook meer dan 25 wensen/suggesties opgenomen in deze versie.

Ook zijn vele aanpassingen doorgevoerd in Unit4 Multivers die het mogelijk maken om u als gebruiker kennis te laten maken met onze nieuwste webbased ontwikkeling: Unit4 Multivers Management Monitor. De Unit4 Multivers Management Monitor is een handige tool waarmee u zonder direct in Unit4 Multivers Online te zitten op elk device inzicht heeft in diverse KPI’s zoals: omzet, bruto- en nettowinst, inkopen, kosten, debiteuren, crediteuren, bankgegevens. Tevens heeft u de mogelijkheid om direct vanuit de Unit4 Multivers Management Monitor betalingen te kunnen verrichten of facturen te versturen.