Over mij

André WIld

Na bijna 25 jaar bij Compudac te hebben gewerkt als consultant ben ik in 2014 gestart als zelfstandig ondernemer met Wild Consultancy. Compudac en Wild Consultancy werken nog steeds nauw samen.

"Als UNIT4 specialist zorg ik voor een optimaal gebruik van uw bedrijfssoftware. We zeggen wat we doen en doen wat we zeggen. Wild-Consultancy- gecertificeerd UNIT 4 Expert- is namelijk anders. Wij hebben verstand van bedrijfskunde, bedrijfssoftware én van UNIT 4. Garantie voor totaalsucces. Van begin tot eind, van voorbereiding tot resultaat."

U kunt rekenen op een deskundige begeleiding van begin tot eind; van een goede voorbereiding tot en met het implementatieproces en het uitvoeren van verbeterprojecten.

“Of het nu gaat om implementaties of het managen van projecten, een gezonde bedrijfsvoering die bijdraagt aan het succes van een organisatie staat altijd voorop. Het draait om een efficiënte bedrijfsvoering met oog voor de mens; juist in die combinatie zijn wij goed. Wanneer bedrijfssoftware goed wordt ingezet, maakt uw organisatie het verschil."

Wild Consultancy helpt u daarbij.