UNIT4 Multivers

UNIT4

UNIT4 Multivers

 


UNIT4 S/M/L/XL

Wild Consultancy is dé partner in bedrijfsadministratie (software / inrichting) en Unit 4 voor MKB en ZZP. Wij zijn gespecialiseerd in bedrijfssoftware met de focus op Unit 4 Multivers oftewel: digitaal boekhouden.

Mogelijkheden zijn:

 • Het inrichten en optimaliseren van de financiële- en logistieke administratie.
 • Projectadministratie.
 • Relatiebeheer
 • Het verzorgen van (op maat gemaakte) rapportages.
 • Inrichting voor een “papierloos kantoor”.
 • Digitaal offreren, factureren ed.

UNIT4 biedt diverse pakketten ter ondersteuning van uw algehele administratie.


UNIT4 Multivers Online & web

Overweegt u uw boekhouding online te gaan doen? Dat kan met Unit4 Multivers Online, de internetvariant van Unit4 Multivers (Small, Medium, Large of XtraLarge). Hierbij hebt u dezelfde functionaliteit als bij de lokaal geïnstalleerde versie.

De voordelen:

 • U werkt altijd met de meest recente versie van de software.
 • Uw administratie is 24 uur per dag, 7 dagen per week overal via internet te benaderen.
 • U hebt altijd direct en snel inzicht in de laatste stand van zaken.
 • U kunt direct beginnen, zonder aanschafkosten en zonder software te installeren.
 • Unit4 Multivers Online is 100% veilig. De expertise van Unit4 op het gebied van gegevensbeveiliging en veilige internetverbindingen staat garant voor optimale bescherming van gegevens en privacy

UNIT4 Management Monitor


Unit4 Multivers CRM App

Uw klantgegevens altijd en overal beschikbaar op uw iPhone of iPad? Dat kan met de Unit4 Multivers CRM app.

De Unit4 Multivers CRM app geeft naast inzicht in uw klantgegevens ook de mogelijkheid om nieuwe klanten aan te maken, te bewerken en zelfs te verwijderen. Op een overzichtelijke manier vindt u naast de n.a.w.- en contactgegevens zoals telefoon-, mobiel-, e-mail- en websitegegevens ook een overzicht van openstaande posten, orders en offertes terug.

Daarnaast biedt de Unit4 Multivers CRM app de mogelijkheid om acties en notities aan te maken en te bewerken. De Unit4 Multivers CRM app laat zelfs op de kaart de locatie van de geselecteerde klant zien en toont de meest efficiënte route op basis van uw huidige locatie.

Vanuit de Unit4 Multivers CRM app is het bovendien mogelijk om direct uw klant een sms te sturen, zijn website te bezoeken of een telefoongesprek te starten. Zo kunt u snel en gemakkelijk doorwerken. Ook als u niet op kantoor aanwezig bent.

Beschikbaarheid
De Unit4 Multivers CRM app is geschikt voor alle gebruikers van Unit4 Multivers Online en werkt voor de licentietypes XtraSmall, Small, Medium, Large en XtraLarge.

De Unit4 Multivers CRM app kunt u downloaden uit de Apple App Store en de Google Play Store voor tablet en mobiel.