Startende ondernemer

Je begint voor jezelf en dan? Natuurlijk komt er veel kijken bij het starten van een eigen bedrijf. Of je nu ZZP-er bent of MKB, een administratie voeren is de basis.

DE VOORBEREIDING

Het gaat niet om wat u doet, maar waarom en hoe u het doet. Welke doelstellingen heeft uw organisatie zichzelf gesteld? En hoe kan bedrijfssoftware helpen om die doelen te behalen? Wij gaan praktisch en oplossingsgericht te werk. Het duidelijk vaststellen van uw ‘waarom’ is de basis van ons gezamenlijke succes.

IMPLEMENTATIE

Wild-Consultancy heeft meer dan 20 jaar ervaring in implementatieprojecten, in allerlei soorten en maten en in diverse markten. Wij weten wat werkt. We starten met het maken van een blauwdruk van de uiteindelijke oplossing. Vervolgens wordt het project opgedeeld in behapbare blokken. Zo houden we het overzicht, profiteren we van tussentijdse resultaten en kunnen we tijdig bijsturen waar nodig. Garantie voor succes!

OPTIMALISATIE

De eerste maanden na de implementatie zijn cruciaal voor het succes van uw bedrijfssoftware. Deze periode bepaalt of de software daadwerkelijk wordt geaccepteerd door de organisatie en de mensen die ermee gaan werken. Ondersteuning in deze fase én de daarop volgende fases is essentieel voor het slagen in uw organisatie. Daarom kunt u ook nu op ons rekenen.

INSTRUCTIE

Wilt u meer uit uw pakket halen of heeft u vragen. Ik verzorg ook instructies op locatie gebruikmakende van uw eigen administratie en/of database. Een instructie duurt 1 tot maximaal 4 uur per dag, afhankelijk van uw pakket, vragen en het kennisniveau van de gebruiker. Heeft u bijvoorbeeld een nieuwe medewerker of heeft u als gebruiker zelf behoefte aan een extra instructie informeer naar de mogelijkheden en kosten.

Graag overleg ik met u wat de mogelijkheden zijn.

Hieronder ziet u een korte introductie van het pakket waar u gebruik van kunt maken: